Welkom op de site

 

Welkom

Op de opnieuw vernieuwde website over het dorp Schoonebeek en omgeving. Door een onbekende hacker is de site enige dagen uit de lucht geweest, het heeft even wat moeite gekost maar hij werkt nu weer, mijn exuse voor degenen die last hebben gehad van vervelende mailtjes en ander spamberichten, ik hoop dat het nu verledentijd is. Jammer is dat bijna de helft van de geregistreerde bezoekers is verdwenen, ik vraag u als dit het geval is aub registreer dan even opnieuw.

Deze site werkt samen de site "www.schoonebeek-historie.nl", waar de door mijn verzamelde schoolfoto's en de bewoners van de diverse woningen staan.

Jarenlang heb ik op alle mogelijke manieren foto’s opgespoord om in te scannen en op een website te plaatsen.  Het zijn foto’s van vroegere bewoners en hun gezinnen, van de boerderijen en andere woonhuizen. Ook heb ik veel verhalen en andere artikelen, die ik op internet en in diverse archieven kon vinden of op een andere manier,  geplaatst. De meeste van deze artikelen zijn ooit eens gepubliceerd. Voor zover de namen van de schrijvers bekend zijn, heb ik deze vermeld. Dit alles deed en doe ik met heel veel plezier.

Omdat de eerste website niet  was geworden zoals ik dat voor ogen had, heb ik een nieuwe opgezet.

 De gegevens over het verleden van Schoonebeek,  zoals ik het nu heb geplaatst, zijn natuurlijk nog niet compleet. Als iemand op de website gegevens ontdekt, die niet helemaal juist zijn (het kan natuurlijk, dat ik bepaalde namen mis of verkeerd geschreven heb) of als u als lezer nog meer gegevens of foto’s heeft, die misschien geplaatst kunnen worden, neem dan s.v.p contact op via    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of rechtstreeks  via de webmaster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ik hoop, dat u met veel plezier op mijn website rond zult kijken en dat u kunt vinden  wat voor u interessant is.

 Om naar de site www.schoonebeek-historie.nl te gaan klik hier

Jan Lamberts

 

 

 

www.oud-schoonebeek.nl